| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Szemétgyűjtési akciót szervez a FidelitasForrás: Békési Fidelitas Esemény időpontja: 2020 Október 25. ( Vasárnap ) 09:00
Frissítve: 2020 Október 26. ( Hétfő ) 18:44
Sajnálatos módon az időjárás nem kedvezett az október 25-re meghirdetett szemétszedő akciónak, így azt a szervező Fidelitas békési csoportja lemondta.

Tisztítsuk meg a környezetünket!

Éppen ezért Kovács Gréta Tünde regionális igazgató kezdeményezésére 2020. október 25-én (vasárnap) 9 órai kezdettel szemétszedési akciót hirdetünk Békésen, az Erzsébet-ligetben. Célunk, hogy a játszótértől kezdve az Élővíz-csatorna mentén a Fábián utcai hídig rendbe tegyünk a környezetet, visszafelé pedig a Jantyik utcai református óvodától a kormányablakig megtisztítsuk azt.

A Fidelitas Békési csoportja vár és hív minden olyan embert, aki szeretne tenni a környezetéért. "Fotelforradalmárok! Itt a lehetőség, hogy az otthoni bezártságból egy kicsit kiszabadulva, lakókörnyezetünk szépségéért közösen tegyünk." - fogalmazott Serfecz Dávid, a békési csoport elnöke.

ÚJ IDŐPONT: 2020. október 31. (szombat) 9 óra

Helyszín: Békés, Erzsébet-liget

A szervező biztosítja a gyűjtéshez szükséges zsákot és az eldobható kesztyűket.

 Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=98908_szeme_tgyu_jte_si_akcio_t_szervez_a_fidelitas" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?