| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Szemétgyűjtést szervezett a FidelitasForrás: Békési Fidelitas Megjelent: 2020 Október 31. ( Szombat ) 11:36
Kovács Gréta Tünde regionális igazgató kezdeményezésére 2020. október 31-én, szombaton 9 órai kezdettel szemétszedési akciót hirdettek Békésen, az Erzsébet-ligetben.

Bár csak 3 utcát tisztított meg a Fidelitas békési csoport néhány tagja, de így is 3 zsákkal sikerült összegyűjteniük alig több, mint egy óra alatt. Sajnos az Erzsébet-ligeti játszótéren is volt mit szedni: sörös és energiaitalos dobozok, csikkek, szilánkosra tört üvegek voltak szerteszét.

"A tervek szerint ugyan a Fábián utcai buszmegállóba nem mentünk volna, viszont megláttuk az a tömérdek szemetet a kuka mellett, amit nem hagyhattunk ott." - nyilatkozta hírportálunknak a csoport elnöke. Serfecz Dávid hálás azoknak, akik a borús idő ellenére is vették a fáradságot és eljöttek a szemétgyűjtésre, nem csak a közösségi oldalakon "büszkélkednek" el, hogy le tudják fotózni a szemétkupacot.

Jövőre folytatjuk a kezdeményezést és buzdítunk mindenkit, akár velünk, akár saját szervezett csapatban csatlakozzon a kezdeményezéshez.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=99044_szemetgyujtest_szervezett_a_fidelitas" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?