Kávészünetet adományoztak a Fidelitas Békés megyei csoportjai


Hálásak vagyunk a Békés megyei egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért is, akik éjjel-nappal helytállnak a frontvonalban - mondta Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas Dél-alföldi regionális igazgatója.

A Békés megyei Fidelitas tagjai összefogtak annak érdekében, hogy kellemesebbé tegyék az egészségügyben dolgozók mindennapjait, csatlakoztak a Szívünk és tapsunk - veletek vagyunk egészségügyi és szociális dolgozók kezdeményezéshez.  Kovács Gréta Tünde hangsúlyozta, hogy a járványt csak közösen győzhetjük le, ezért kérjük, vigyázzanak magukra és tartsanak egy kávészünetet! A csomagokat a Fidelitas Békés megyei elnöksége adta át Dr. Martyin Tibor osztályvezető főorvosnak.

Az akcióban részt vevő települések Fidelitas csoportjai: Békés, Békéscsaba, Füzesgyarmat, Gyula, Kondoros, Mezőgyán, Szarvas és Szeghalom.

 

Képleírás: Dr. Martyin Tibor, a Pándy Kálmán Tagkórház Infektológiai és Hepatológiai osztályának vezető főorvosa, valamint a Fidelitas Békés megyei elnöksége Gyulán: Serfecz Dávid, Kovács Gréta Tünde, Zahorán Kitti és Szák Balázs.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!