Már a boltokban, Sztojka Tibi Játszd még egyszer című második nagy lemeze!


Szia Tibi!Saját műsor a Zenebutikon, most pedig már a második nagy lemezed is megjelent, Gratulálok! Mesélj, kérlek kicsit részletesebben az Albumról!

-        Nagyon szépen köszönöm! Bár a vírushelyzet miatt a fellépések elmaradtak, viszont így nagyobb hangsúlyt tudtunk fektetni a második albumom dalainak elkészítésére!

Az album zenei producere Csicsák Norbert /Noresz/ - barátom, akivel már sok éve dolgozom együtt, de ami a most megjelent albumot illeti több mint 1 – évet dolgoztunk rajta! De azt gondolom meg érte, hisz nagyon szép és kellemes dalok születtek. Az album a Játszd még egyszer címet kapta, mely 10 saját és mondhatni különböző stílusú dalokat tartalmaz!

 

Mit lehet tudni a dalokról, kiket szeretnétek vele megszólítani? Milyen korosztály számára készült az album!??

-        Természetesen annak örülnénk a legjobban ha minden korosztály hallgatná a dalainkat, de ha viszont meg kellene neveznem mindenképpen a 25 -30 év feletti hallgatókat szólítjuk meg a dalokkal. Minden dalom, mondhatni szöveg centrikus dalszöveg világot képvisel, ami számomra nagyon fontos tele érzelemmel és üzenettel!

Kik közreműködtek a dalok megszületésében???Illetve hol készült maga a hanganyag rögzítése??

-        Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen Noresz mellet további kiváló zenészek, muzsikusok is adták a nevüket és tudásukat a dalainkhoz ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel, szerintem. Az albumon közreműködik többek között, Botos Tibor gitár, Dajka Krisztián Gitár, Herold Péter szaxofon, illetve Járóka Zizi vokál! A felvételek egyébként Budapesten a Pannónia Stúdióban készültek!

Kedvenc dal az albumról????

-        Természetesen van több is, de ami nagyon közel áll hozzám az a Nincs többé álom illetve a Tiltott szerelem c. dalunk amelynek már a Videóklipje meg is tekinthető a Youtube csatornámon!

 

Nagyon szépen köszönöm a beszélgetést, és további sok sikert kívánok neked!

Köszönöm szépen a lehetőséget, sziasztok!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!