Naptár

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
 • A Főtéri híd feldíszítése
  Időpont: 2022 November 23. ( Szerda ) 09:00
  A Békési Német Nemzetiségi Önkormányzat, a Nefelejcs Hagyományőrző Egyesület tagjai, a Kulturális központ dolgozóival összefogva feldíszítették a Főtéri hídat. Céljuk,hogy hagyományt teremtsenek,ápoljanak és bekapcsolódjanak az adventi készülődésbe.
 • Békési Polgári Esték - Köllő Sándor atya
  Időpont: 2022 November 7. ( Hétfő ) 17:30
  Szentháromság Plébánia szeretettel meghívja Önt és kedves Családját a "Békési Polgári Est" TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01442 számú pályázati forrásból megvalósuló előadás sorozat TIZEDIK rendezvényére a mellékelt meghívó szerinti időpontban a Plébánia Közösségi termében megtartandó előadására.
 • Koszorúzás, megemlékezés,gyertyagyújtás
  Időpont: 2022 November 26. ( Szombat ) 14:33
  „Európa vagy Magyarország története nem pusztán szenvedéstörténet. Csodálatos emberek, csodálatos alkotások és csodálatos tettek története is. Mégis, a 20. század Európa számos régiója számára a terror és az elnyomás évtizedeit jelentette. A század háborúi a korábbiaknál pusztítóbbak voltak, a civil lakosság évszázadok óta nem tapasztalt szenvedést élt meg, és a béke időszakai gyakran kegyetlen üldöztetéseket hoztak magukkal. Ahhoz, hogy túl tudjunk lépni a 20. század szélsőséges kegyetlenségein, az egyik legfontosabb eszközünk az emlékezés. A nyilvánosságban formált közemlékezet.” Történelmi Emlékbizottság
 • A város jegyzője is csatlakozott a csokigyűjtéshez
  Időpont: 2022 November 26. ( Szombat ) 14:46
  A Békési Fiatalokért Egyesület idén harmadik alkalommal szervezi Madzagos csokigyűjtő akcióját annak érdekében, hogy megédesítsék azon személyek karácsonyát, akiknek erre a leginkább szükségük van.