Termékeiket sóval és füstöléssel tartósítják, szabad levegőn érlelelik, kerülve a mesterséges anyagok hozzáadását, hogy minden olyan maradhasson, mint régen! A régi hentesmesterek útját járjuk, ízvilágunk maga a tradíció!.
Prohászka Béla mesterszakács, pár hete Magyar Arany Érdemkereszttel kitűntetett gasztronómiai szakember és Kovács István, a Békési Húsmanufaktúra ügyvezetője közös oktatóvideót készített a békési sonka főzéséről.
Hétfő és vasárnap kivételével minden nap friss hús, kolbász, tepertő és tőke áru. Kóstold meg házias ízesítésű húskészítményeimet is!
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
A Szegedi Kis István Református Általános Iskola alsó tagozatos munkaközössége szeretettel vár minden érdeklődő szülőt és leendő első osztályos tanulót, a 2017. október 14-én (szombaton) tartandó nyílt napjára.