Elektromos mobilitás napok az AutoMobil Körösnél június 1 és 11 között!


Tapasztalja meg az elektromos autózás élményét velünk! Itt az idő, hogy Ön is megismerje az általunk forgalmazott tisztán elektromos modelleket mélyrehatóan még a vásárlást támogató pályázat benyújtási ideje előtt!

Mi itt és most kezdjük. Jöjjön el és lépjen velünk a zéró kibocsátás felé vezető útra!

 

 

Mikor? Június 1 és 11 között. Hol? Az AutoMobil Körösnél Békéscsabán, a Szarvasi út 74. szám alatt.

 

Szálljon be elektromos autóinkba, és élje át a jövőt! Tegye próbára a kompakt VW E-UP!-ot, ID.3-at és ID. 4-et, valamint az SUV ŠKODA ENYAQ iV-t!

 

Rajta, tegye próbára a jövő autóit velünk! Most állami támogatással akár 2.500.000 Ft-tal olcsóbban Öné lehet álmai járműve.

 

Ki jogosult a pályázat benyújtására?

 

-         magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy

 

-         magyarországi civil szervezet, egyesület vagy felsőoktatási intézmény

 

 

Miben különböznek járműveink a piac többi szereplőjétől? Legtöbb elektromos modellünk alapja az egyedülálló és forradalmi modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció – röviden MEB -, aminek köszönhető a hihetetlenül nagyvonalú térkínálat; verhetetlen sokoldalúság, hatótávolság, komfort és dinamizmus. A MEB platform központi eleme a gyorstöltésre alkalmas akkumulátor-rendszer, amely helytakarékos és biztonságos módon az autó padlójában kapott helyet. Az akkumulátor lapos kialakítása alacsonyabb súlypontot és jobb súlyeloszlást eredményez a jármű kiegyensúlyozott és dinamikus menettulajdonságai érdekében.

 

Kell még érv az elektromos járműveink mellett? Íme: digitális szolgáltatásainkkal nemcsak tisztán elektromossá, de internetképessé is válnak ezen autók, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képesek a hálózatra kapcsolódni. Ezáltal elérhetők valós idejű forgalmi információk, töltőállomások aktuális foglaltsággal, árakkal és nyitvatartással.

Lépje át velünk Ön is a mobilitás új korszakának küszöbét! Ehhez nincs más tennivalója, mint regisztrálni tesztvezetésre a +36 66/529-100-as telefonszámon, vagy az autokoros@autokoros.hu e-mail címen keresztül!

TOVÁBBI AJÁNLATOK ÉS RÉSZLETEK AZ AUTOKOROS OLDALÁN! 

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!