Idén is velünk KÖZLEKEDIK A CSALÁD!


Valószínűleg már senki előtt sem ismeretlen fogalom a korábbi években mind megyei, mind országos szinten nagy népszerűségre szert tett KÖZLEKEDIK A CSALÁD. A növekvő érdeklődésen felbuzdulva idén június 12-én, szombaton kerül megrendezésre a vetélkedősorozat és a korábbiakhoz hasonlóan ezalkalommal is az AutoMobil Körös ad otthont a helyi megmérettetésnek.

A közlekedésbiztonsági vetélkedő, valamint a jelentkezés részleteiről bővebb információ a ww.kozlekedikacsalad.hu oldalon található.

Ennek kapcsán hadd hívjuk fel az érdeklődők figyelmét néhány koronavírus-járvány miatt indokolt és mindannyiunk biztonságát szolgáló fontos védelmi intézkedésre! A rendezvényen 18 év felett csak az oltási igazolvány és személyi igazolvány együttes bemutatásával vehetnek részt az indulók,18. életév alatti hozzátartozóknak pedig a fentiek nélkül kell hitelt érdemlően igazolni életkorukat. Ezen a napon az AutoMobil Körös Kft. telephelye mint rendezvényhelyszín lesz látogatható; üzletként, kereskedésként ekkor nem üzemelünk, ügyfeleket nem fogadunk. Megértésüket és az együttműködő hozzáállást előre is köszönjük!

 

És most a legfontosabbak: 2021. június 12-én 9:00-tól az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság helyi munkatársaival karöltve ismét várjuk a vetélkedni vágyó családokat és iskolákat egy mókás játékra. Ezalkalommal sem lesz tét nélküli a versengés, az országos döntő nyertesének fődíja egy ŠKODA KAMIQ személygépkocsi lesz.

 

A közlekedésbiztonsági vetélkedő, valamint a jelentkezés részleteiről bővebb információ a ww.kozlekedikacsalad.hu oldalon található.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!