A személyre szabott tökéletes társ. Ilyen egy VOLKSWAGEN SUV.


Megjelent: 2021 Április 26. ( Hétfő ) 10:40
Módosítva: 2021 Július 1. ( Csütörtök ) 16:55
Amivel biztosan nem kell kompromisszumot kötnie, a minden részletre kiterjedő dinamizmus. Akár városi utakon, vagy természetközeli kiruccanásokhoz keres társat, garantáltan megtaláljuk Önnek az ideális crossovert.

Legyen az a kompakt és rugalmas T-CROSS, vagy a magabiztos és hihetetlenül tágas TOUAREG, a méret semmi esetre sem szabhat gátat a leginkább alakítható és komfortos utazásnak. Ha a jó fellépés számít, számíthat a T-ROC egyedi karakterére. Ez esetben már csak azt kell eldöntenie, vajon a mindenre nyitott, piacon egyedülálló T-ROC CABRIOLET nyitott tetős crossover fejezi-e ki jobban egyedi személyiségét. Karakteres személyiségként nem választhat mást, mint a forradalmian új formavilágú és 100%-ban elektromos meghajtású, vadonatúj ID.4-et, vagy a klasszikus stílusú és kimondottan karakteres vonalvezetésű TIGUANt. Végül, de nem utolsó sorban nem mehetünk el szó nélkül a 7személy részére kényelmes utazást biztosító TIGUAN ALLSPACE mellett sem, ami az igazán hosszú utak alkalmával bizonyítja, mennyire kellemes, amikor minden környezetben otthon érezheti magát.

Szóval nem érdemes tovább habozni, értékesítő kollégánk minden bizonnyal segítségére lesz abban, hogy megtalálja a leginkább személyre szabott VW crossovert.

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      zprekop@autokoros.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!