Feltárul a ŠKODA világa a Szupermaratonon


Örömmel jelentjük, hogy a ŠKODA AutoMobil Körös jelen lesz támogatóként a 19. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túra rendezvényein, mint A nemzetközi események kiemelt partnere cím birtokosa.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Május 21-22-én szinte mindenhol megtalálhatók leszünk a sporteseményen Békéscsabától Aradig: A felvezető autók szerepét ŠKODA flotta látja el, s természetesen a versenybírók is a márka járműveivel közlekednek. A márkát képviseli az AutoMobil Körös kerékpáros csapata, valamint a ŠKODA hírét viszi a Békéscsabai AC felnőtt férfi futócsapata is. A díjazottak természetesen a ŠKODA díjait is megkapják. Valóban feltárul a ŠKODA világa a rendezvényen, ahol megismerhetők lesznek a ŠKODA típusai, a konfigurátorral bárki összeállíthatja a saját kedvenc Škodáját, lehetőség lesz tesztvezetésre regisztrálni. Bemutatjuk továbbá a márka tartozékait, ajándéktárgyait, az érdeklődők megtekinthetik sporteszközeinket, de betekintést nyújtunk a ŠKODA digitális jövőjébe is, s megismerhetőek lesznek applikációink. Keressetek bennünket az útvonalon, tekintsétek meg autóinkat, látogassátok meg standunkat Békéscsaba főterén, vegyetek részt velünk az esti díjátadón és hallgassátok velünk a ceremóniát követő Hevesi Happy Band koncertet! ŠKODA támaszpont a Kupak Kézműves Sörházban A rendezvény két napján várunk mindenkit a Kupakban berendezett támaszpontunkon is, ahol cseh söröket is kóstolhattok.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Május 21-22-én szinte mindenhol megtalálhatók leszünk a sporteseményen Békéscsabától Aradig:

A felvezető autók szerepét ŠKODA flotta látja el, s természetesen a versenybírók is a márka járműveivel közlekednek.A márkát képviseli az AutoMobil Körös kerékpáros csapata, valamint a ŠKODA hírét viszi a Békéscsabai AC felnőtt férfi futócsapata is.A díjazottak természetesen a ŠKODA díjait is megkapják.

Valóban feltárul a ŠKODA világa a rendezvényen, ahol megismerhetők lesznek a ŠKODA típusai, a konfigurátorral bárki összeállíthatja a saját kedvenc Škodáját, lehetőség lesz tesztvezetésre regisztrálni. Bemutatjuk továbbá a márka tartozékait, ajándéktárgyait, az érdeklődők megtekinthetik sporteszközeinket, de betekintést nyújtunk a ŠKODA digitális jövőjébe is, s megismerhetőek lesznek applikációink.

Keressetek bennünket az útvonalon, tekintsétek meg autóinkat, látogassátok meg standunkat Békéscsaba főterén, vegyetek részt velünk az esti díjátadón és hallgassátok velünk a ceremóniát követő Hevesi Happy Band koncertet!
ŠKODA támaszpont a Kupak Kézműves Sörházban

A rendezvény két napján várunk mindenkit a Kupakban berendezett támaszpontunkon is, ahol cseh söröket is kóstolhattok.

A bemutató a Porsche Hungaria támogatásával és a Békéscsabai Atlétikai Club közreműködésével jön létre.

Várunk mindenkit soron következő rendezvényünkön is:


ŠKODA Evolúció - 2016. május 24-31-ig

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!