Kollégáink a ŠKODA Challenge 2016 magyarországi döntőjében


Szerencsi László értékesítő és Pikó Sándor szerviztechnikus

2016. novenber 30-án rendezték a ŠKODA Challenge magyarországi döntőjét, mely a márka szerviz- és értékesítési területeinek a világbajnoksága.

Szerencsi László az értékesítők között első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat jövő évben a világbajnokságon. Pikó Sándor szerviztechnikusunk az ország második legjobbja lett kategóriájában. További négy munkatársunk harcolta ki a lehetőségét, hogy a döntőbe jusson és a legjobbak között szerepeljen: Batka József - alkatrészellátási munkatárs Kocsik János - diagnosztikai technikus Nagy Attila - szerviztanácsadó Poliák Attila - gépjárműfényező Az AutoMobil Körös csapata ezúton is megköszöni résztevő kollégáinak a kiváló felkészülést és szereplést. Büszkék vagyunk rá, hogy azon néhány cég között lehetünk, akik valamennyi kategóriában a legjobbak között tudhatják kollégáikat.

Szerencsi László az értékesítők között első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat jövő évben a világbajnokságon.

Pikó Sándor szerviztechnikusunk az ország második legjobbja lett kategóriájában.

További négy munkatársunk harcolta ki a lehetőségét, hogy a döntőbe jusson és a legjobbak között szerepeljen:

Batka József - alkatrészellátási munkatárs

Kocsik János - diagnosztikai technikus

Nagy Attila - szerviztanácsadó

Poliák Attila - gépjárműfényező

Az AutoMobil Körös csapata ezúton is megköszöni résztevő kollégáinak a kiváló felkészülést és szereplést. Büszkék vagyunk rá, hogy azon néhány cég között lehetünk, akik valamennyi kategóriában a legjobbak között tudhatják kollégáikat.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!