Bemutatkozott a Skoda Kodiaq!


Megjelent: 2017 Február 2. ( Csütörtök ) 17:37
Módosítva: 2017 Február 3. ( Péntek ) 15:29
Meglátta a medve az árnyékát!

2017. február 2-án Békéscsabára érkezett a ŠKODA új hétszemélyes városi terepjárója a KODIAQ. A délelőtti bemutató rendkívüli lehetőséget jelentett a meghívottak számára, hogy a márciusi bemutató előtt megcsodálhassák a márka legújabb büszkeségét.

A két KODIAQ, türelmesen várt a lepel alatt a "belépőre", de előtte Hegedűs Sándor márkakereskedés vezető néhány szóban bemutatta a megújult ŠKODA szalont, valamint beszámolt az előző év legfontosabb rendezvényeiről.

A megkezdett partneri együttműködések természetesen nem szakadnak meg, így Kovács Miklós sprinter szólt néhány szót az idei szupermaratonról, s természetesen idén is megrendezésre kerül a "Közlekedik a család" vetélkedő, mely az Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a ŠKODA közös rendezvénysorozata.

Új típushoz kiváló munkatársakra is szükség van, így a cégvezető beszámolt Szerencsi László sikeréről is. A héten megrendezett "ŠKODA World Dealer" konferencián Szerencsi László "Human Touch" arany kitűzőt vehetett át Werner Eichhorntól, a ŠKODA igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagjától. Az elismerést a ŠKODA teljes hálózatából 12 munkatárs tudhatja magáénak a világon.

Természetesen a kitüntetés nem előzmények nélküli, ugyanis Szerencsi László 2016-ban "Év Értékesítője" díjban részesült, valamint legutóbb megnyerte a ŠKODA Challenge magyarországi döntőjét, s ő képviseli Magyarországot a közeljövőben megrendezésre kerülő világbajnokságon. Az itt szerzett élményeiről saját maga számolt be a hallgatóságnak.

Rövid típusismertetést követően végre lekerült a lepel a két KODIAQ-ról, melyek nevüket egy alaszkai medvefajtáról kapták. A SUV szegmens új képviselőjét testközelből is megcsodálhatták a meghívottak.

A rendezvény zárásaként medvés ételkülönlegességekből összeállított menüsor várta a részvevőket.

Az KODIAQ már megvásárolható az AutoMobil Körös békéscsabai ŠKODA szalonjában. Az új típus legközelebb márciusban lesz megtekinthető és kipróbálható.

AutoMobil Körös Kft.
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 74.
(66) 529-100
http://www.autokoros.hu
https://www.facebook.com/skodakodiaq/

(X) Reklám

Tételek: 1 - 20 / 104 (6 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!