Már cég sem kell a céges autóhoz


Míg Magyarországon még nagyon erős a birtoklási ösztön - legyen szó ingatlanról vagy autóról - Nyugat Európában sokkal inkább jellemző egyfajta nagyobb mobilitás. Az emberek nem szeretnének hosszú távra elköteleződni.

A ŠKODA Gondoskodás Program ezt a gondolkodást igyekszik meghonosítani és elterjeszteni hazánkban is. Segítségével egy fix, előre tervezhető havidíjért cserébe akár 0% önrésszel új autóhoz juthat a szerződő, amit 3 vagy 4 év elteltével ismét egy újabbra cserélhet.

"A konstrukció nagy előnye, hogy számos olyan extra szolgáltatást tartalmaz, amit eddig csak a cégautóval közlekedők élvezhettek. A bérbeadó gondoskodik a kötelező szervitekről, a téli-nyári gumik cseréjéről, sőt az abroncsok tárolásáról is. Emellett a kötelező biztosítás, a CASCO, a balesetbiztosítás és a forgalomba helyezés költsége is része a bérleti díjnak. A bérlőnek a tankoláson kívül gyakorlatilag nem kell mással foglalkoznia. Egy hosszú lízingszerződés éveken át tartó elköteleződést jelent, a közben felmerülő extra költségekkel pedig nehéz tervezni. A futamidő lejártával az autó tulajdonjoga ugyan a vevőre száll, de a maradványérték már korántsem biztos, hogy elég magas lesz. Elképzelhető, hogy a tulajdonos veszteséggel tud csak megszabadulni használt gépjárművétől, a fennmaradó összeget pedig rögtön el is költheti következő autója önrészére.

A program kialakításakor kiemelt figyelmet szenteltek annak is, hogy az autóválaszték a lehető legszélesebb legyen. A családi igényekre szabott járművek éppúgy elérhetőek, mint a reprezentatív vagy a munkához használt autók. A ŠKODA modellek közül a Rapid, az Octavia, a Superb és a Fabia szerepelnek a kínálatban.

A konstrukció egyébként nem új, tavaly ősszel került bevezetésre és azóta is töretlen sikernek örvend. Sőt, idén új modellek is bekerültek a kínálatba.

A legvonzóbb ajánlatot kétségkívül a márka bestsellere a ŠKODA Octavia testesíti meg, mely már havi bruttó 97 672 forinttól elérhető.

Ez a népszerű 115 lóerős családi modell idén új dizájnt kapott, emellett gazdagabb kommunikációs és biztonsági felszereltségekkel is el lett látva. Alapfelszereltségként tartalmazza a 16"-os könnyűfém keréktárcsákat, tempomatot, elektromos első és hátsó ablakemelőket, Maxi-DOT fedélzeti computert, hátsó parkolóradart, multifunkciós bőrkormányt, Bluetooth telefon kihangosítót, érintőképernyős Swing rádiót és Climatronic klímaberendezést.

A ŠKODA Gondoskodás Programról szóló bővebb információk, illetve konkrét ajánlatok Békéscsabán, az AutoMobil Körös Kft. ŠKODA márkakereskedéstől kérhetőek, a 06 66 529 100-es telefonszámon, vagy az autokoros@autokoros.hu email címen.

Keresse értékesítési tanácsadó kollégáinkat:

Szerencsi László +3630 528 7853 lszerencsi@autokoros.hu

Steinacker Péter Aurél +3630 604 0709 psteinacker@autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!