Mi az?


KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS ÉS KORSZERŰ?

AZ ÚJ POLO!

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Volkswagen egyik legikonikusabb, legnépszerűbb típusa, az új Polo előértékesítése megkezdődött! Márkakereskedésünkben kollégáink minden szükséges információval rendelkezésére állnak annak érdekében, hogy Ön, kedves Vásárlónk, minél előbb legújabb modellünk boldog tulajdonosává váljon!

A modell magyarországi premierjére szeptember 23-án a Hungaroringen, a VW hatodik márkatalálkozóján került sor. Lássuk csak, milyen újdonságokra, változásokra számíthatunk régi-új kedvencünktől!

Az autó szériafelszereltsége rengeteg új biztonsági és kényelmi funkcióval bővült. Rendelhető számos új extra is a modellhez, ami a korábbi verziókhoz nem volt elérhető.

Ilyen például a Front-assist környezet megfigyelő rendszer, ami akkor lép működésbe, ha az érzékelők kritikusan rövid követési távolságot azonosítanak az előttünk haladó járműhez képest. Ez a berendezés rendkívül hatékony támogatást nyújt a ráfutásos balesetek megelőzésében, enyhítésében.

Ezen felül a modell rendkívül hasznos funkciói a Gyalogos felismerő rendszer, a LED nappali fény, valamint a Multifunkciós kormány. És mivel a biztonságra nem lehet elég nagy hangsúlyt fektetni, ne felejtsük el megemlíteni a függönylégzsákot sem elöl/hátul.

Az opcionális Active Info Display-nek köszönhetően 12,3 hüvelykes képátlójú színes, nagy felbontású kijelzőn megjelenített eszközsoron keresztül juthatunk hozzá számos szükséges információhoz.


Szeretné, ha az új Polo -jával nem csak dinamikusan, de akár takarékosan is közlekedhetne? Az extrafelszereltségként kínált ECO üzemmód választó éppen ezt a célt szolgálja, ami egy egyszerű gombnyomással, vagy a rádiókészülék, illetve a navigációs rendszer érintőképernyője segítségével könnyedén aktivizálható.

Biztonság szempontjából rendkívül jó szolgálatot tesz a választható Holttérérzékelő rendszer is, aminek jelentősége a sávváltás során válik kiemelten fontossá.

Ha már a BIZTONSÁG a téma, az általunk választott kedvenc funkciók a Park Assist, parkolást segítő rendszer, valamint a Távolságtartó rendszer (ACC), amely automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműhöz, és tartja a vezető által beállított távolságot.

Áttérve az új Polo technikai felszereltségére: a gépjárművek igény szerint beszerezhetőek akár 5 fokozatú manuális, akár 7 fokozatú DSG váltóval is.

A jelenleg elérhető motorok a 1.0 MPI 75 LE és a 1.0 TSI 95 LE, novembertől viszont rendelhetőek az 1.0 TSI 115 LE és a 1.6 TDI SCR (80 LE és 95 LE) változatban egyaránt.

A felszereltségi fokozatokat illetően a hagyományos Trendline, Comfortline és Highline szinten felül a későbbiekben elérhető lesz egy negyedik is, amely kifejezetten a "vájtfülű" vásárlóknak kedvez. A Polo Beast modell az alapfelszereltségként beépített hangzásrendszerével, 6 hangszóróval, 8 csatornás digitális erősítővel, 300 Watt teljesítménnyel, és Subwooferrel szolgálja a tökéletes hangzás megszállottjait.

A PRAKTIKUM szempontjából nem elhanyagolható tény, hogy a korábbi kisebb, 280 Literes csomagteret immár egy 351 literre növelte a gyártó. Továbbá az új Polo külső változáson is átesett, a gépjármű szélessége 4 centivel, míg a hossza 8 centivel lett nagyobb, ezzel nyújtva a tágasság érzését mind a gépjármú vezetője, mind utasai számára.

Amennyiben szeretne az elsők között informálódni az új Polo -t érintő összes részletről, látogasson el márkakereskedésünkbe, ahol kollégáink mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtanak Önnek!

Munkatársaink várják jelentkezését az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Prekop Zoltán

Telefon: +36 30 664 2930

e-mail: zprekop@autokoros.hu

Scheller Márton

Telefon: +36 20 370 1461

e-mail: mscheller@autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


polo