Palatinus Pál lett az igazgató


Megjelent: 2018 Július 1. ( Vasárnap ) 21:38
Módosítva: 2018 Július 1. ( Vasárnap ) 23:09
Miután csütörtökön az igazgatótanács egyhangúan támogatta a jelöltet, július 1-jén az egyházközség presbitériuma is ellenszavazat, tartózkodás nélkül Palatinus Pál mellett foglalt állást, így ő lett a Refi igazgatója.

Palatinus Pál, aki korábban igazgatóhelyettesként szolgálta a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium intézményt, 2018. augusztus 1-től az iskola igazgatója lesz. A fenntartó testület öt évere bízta meg a feladattal.

Palatinus Pál Kunszentmártonban, majd Monoron dolgozott, innen jött 1989-ben a békési Karacs Teréz Általános Iskolába, amelynek 1995-ben igazgatója lett. 2007-ben az integráció után a Karacs tagintézmény vezetőjeként folytatta pályafutatását. 2011-ben, miután az Karacs tagiskola átkerült a református intézményhez, megbízást kapott az általános iskolai intézményegység vezetésére. 2013-tól általános igazgatóhelyettes. Eredeti szakjai a magyar és a népművelés, de számos szakmai képesítést megszerzett az évtizedek folyamán. 2018-ban mesterpedagógus fokozatot szerzett.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!