Idén is közlekedett a család - a SKODA támogatásával!


A díjakat Hegedűs Sándor, az Automobil Körös KFT ügyvezetője adta át ma délután.

A Közlekedik a Család az ORFK- OBB, az Autós Nagykoalíció és a Škoda közös rendezvénysorozata. A rendezvény célja, hogy felhívja a gyalogosok, kerékpárosok, gépjárművezetők és természetesen az utasok figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Ha a gyerekek nevelése során a családban a biztonságos közlekedésre való felkészítés gyakran téma, bízhatunk abba, hogy a felnővő generációk egyre kevesebb közlekedési baleset részesei lesznek.

Minden megyében és Budapesten tartanak egy megyei selejtezőt, és győztes családok az országos döntőben mérkőznek meg a fődíjért egy SKODA RAPID FAMILY modellért. Minden döntőbe jutott család egy-egy 30.000,- Ft értékű üzemanyag utalványt, valamint EUROP Assistance Autó SOS bázis csomagot kap ajándékba, valamint a 2-20. helyezett család egy-egy Hunguest Hotel szállodába szóló térítésmentes hétvégi üdülésre jogosító kupon nyertese lett.

Az Idei év újdonsága, hogy a Közlekedik a Család keretében iskolák is vetélkedhetnek. A vetélkedő regisztrációjánál a családok megadhatták, hogy melyik iskolába jár gyermekük és a legtöbb résztvevőt biztosító három iskolát torna és tanszerekkel támogatja 100, 300, 500 ezer forint értékben Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával.. http://www.kozlekedikacsalad.hu/nyertesek

Az Iskolák vetélkedőjében országosan HARMADIK helyezettet a Békéscsabai Petőfi utcai Általános Iskola 7 családdalnyerte.

A Békés megyei selejtező 2018. 04.14-én az AutoMobil Körös SKODA szalonjában került megrendezésre. A megyei eredmények:

  • helyezett Zahorán család
  • helyezett Kovács Család
  • helyezett Barta család
  • (X) Reklám

    Tételek: 1 - 20 / 38 (2 oldal)

    Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!