Nagycsaládosok kedvezménye vagy Car-Net regisztráció?


Forrás: AutoMobil Körös KFT
Helyszin: Automobil Körös , Szarvasi u.
Az IQ. DRIVE roadshow-n minden sorra kerül! Mint arról korábban már volt szó, április 26-tól egy hétre kicsit felpezsdül az élet az AutoMobil Körös háza táján.

Többek között Családi Nappal, valamint Car-Net tanácsadással és regisztrációs támogatással várunk minden kedves érdeklődőt.

VÁLASSZON AUTÓT ÉS REGISZTRÁLJON AZ ALÁBBI LINKEN!

Tesztvezetés jelentkezésre az alábbi oldalon van lehetőség:

Az április 26 és május 1 között kereskedésünkben megrendezésre kerülő IQ. DRIVE roadshow keretében szombaton, 27-én Családi Napunkon várjuk azon érdeklődőket, akik az állami támogatással vásárolható 7 személyes Volkswagen modelleinkről szeretnének bővebb tájékoztatást kapni.

Használja praktikus és segítségnyújtásra alkalmas szolgáltatásainkat a Car-Net segítségével! Amennyiben az Ön gépjárműve navigációs rendszerrel felszerelt, alkalmas a Car-Net Guide & Inform szolgáltatások igénybevételére. A használat részleteivel kapcsolatban kollégáink az IQ. DRIVE roadshow ideje alatt délutánonként készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, sőt! A tájékoztatáson túl segítséget nyújtunk a regisztráció végrehajtásához is.

Az IQ. DRIVE roadshow-ról és a tesztelhető IQ. DRIVE modellekről bővebb információt az alábbi oldalon talál, ahol rögtön regisztrálhat is az eseményre!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!