Ha fontos, hogy az egész család kényelmesen elférjen!


Miért kötne kompromisszumokat, ha verhetetlen áron juthat állami támogatással családi autóhoz 7 teljes értékű üléssel. Döntsön az Ön számára legfontosabb szempont alapján! Lássuk, a különböző modellek mit nyújtanak felhasználóiknak:

Válassza a CADDY 7 személyes modelljét, ami bármilyen élethelyzetben a család ideális társa lesz. Utastere átgondolt megoldások egész sorát rejti, amiről az alábbi videót nézve meg is győződhet. Ráadásul most a nagycsaládosok részére biztosított állami támogatással már 3 349 000 Ft-tól az Öné lehet ez a meglepően kényelmes és sokoldalúan variálható modell.

Ha nem csak 7 személynek, de a csomagoknak is bőven kell a hely, akkor a CADDY MAXI az ideális választás. A modell 7 teljes értékű üléssel és tágas csomagtérrel, állami támogatással már 3 999 930 Ft-tól előrendelhető július 1 előtt! Sőt, a CADDY MAXI bőséges helykínálata mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordít, hiszen nagyméretű csomagtere révén a 3. üléssorban ülők feje nem közvetlenül a hátsó ablaknál, hanem jóval előrébb van.

Hogy mit adhat családjának egy CARAVELLE a hihetetlen kényelmen és helykínálaton túl? Hiszen hatalmas utasterében nincs az a nagycsalád, amelyik ne érezné magát komfortosan utazás közben. A CARAVELLE modellek fejlett vezetőasszisztens rendszerekkel is választhatók, a sávváltást segítő Side Assist-tól egészen a Front Assist környezetmegfigyelő rendszerig. Továbbá a modell biztonsági rendszerei szükség esetén támogatólag lépnek közbe, így csökkentve jelentősen a közlekedés veszélyeit.

Legyen szó a mindennapi teendőkről vagy szabadidős programokról, a MULTIVAN-nál nem talál sokoldalúbb partnert. A nagyvonalú helykínálat és a rugalmas térkihasználás előnyt jelent minden tervezett munka vagy program megvalósításában. Eredeti és stílusos dizájn, igényes belső felszereltség ízléses műszerfallal és a legmodernebb infotainment-rendszerekkel, korszerű vezetőasszisztens-rendszerek és különösen hatékony motorok.

Tehát legyen szempont a kényelem, a biztonság, netán a variálhatóság; az általunk kínált járművek között garantáltan megtalálja az Ön és családja igényeinek legmegfelelőbbet.

Az ajánlatokat megtalálja egyetlen honlapra összegyűjtve: www. allamitamogatas.vwh.hu

Ha bármelyik modellről alaposabb információt szeretne vagy az állami támogatás részleteiről van szüksége bővebb tájékoztatásra, forduljon bizalommal értékesítőnkhöz:

Tibor Barna Kovács

Értékesítési tanácsadó Telefonszám: +36 66 529 100 Mobiltelefonszám: +36 30 604 0709 E-mail: tkovacs@autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!