Jó hírünk van!


Mostantól ŠKODA VILÁGBAJNOKTÓL veheti meg legújabb járművét!

Aki járt már ŠKODA Szalonunkban autóvásárlási szándékkal, az előtt nem titok, hogy SZERENCSI LÁSZLÓ mennyire elhivatott szakmája iránt; ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a márka hazai, valamit nemzetközi versenyében évről évre az elsők között szerepel. A novemberi országos győzelme után idén kollégánk a horvátországi Šibenik-ben képviselte hazánkat - és az AutoMobil Köröst - értékesítési tanácsadó kategóriában, és nem is akármilyen eredménnyel! Büszkén elmondhatjuk, hogy Laci a ŠKODA CHALLENGE világbajnokságon 1. helyezést ért el, amivel kétszeres világbajnokká lépett elő, és ezzel a címmel jelenleg csak ő büszkélkedhet!

De mi is az a ŠKODA CHALLENGE? Ez egy a ŠKODA AUTO által idén 9. alkalommal megszervezett nemzeti és nemzetközi verseny a márkát képviselő kereskedők és szervizek dolgozói számára. Idén 32 ország 196 résztvevő mérettette meg magát a döntőben, ahova a világ minden tájáról, többek között Indiából, Tajvanról, Kínából és Oroszországból is érkeztek versenyzők. A megmérettetés több elméleti és gyakorlati fordulóból állt, a ŠKODA AUTO nagy figyelmet fordított az értékesítési és szervizhálózat minden egyes specializációjához szükséges ismeretre és készségre egyaránt. A verseny lehetővé tette a márka képviselői számára, hogy nemzeti és nemzetközi szinten bizonyítsák kompetenciáikat, és egyben javítsák technikai szakértelmüket. A versenyzők 8 kategóriában indultak, ezen belül az értékesítők idén 4. alkalommal vehettek részt a megmérettetésen, ahonnan Laci immár 2. alkalommal hozta el az 1. helyezést!

Kollégánk beszámolója szerint a verseny idén is rendkívül színvonalas körülmények között folyt, élményekben és kreatív feladatokban bővelkedő szervezéssel. A szervezők különös figyelmet fordítottak a környezetvédelemmel kapcsolatos ismeretekre, László szerint kifejezetten sok elektromos mobilitással kapcsolatos versenyfeladattal találkoztak a résztvevők.

Először csapatversenyeket tartottak, ahol márkaismeretről kellett számot adni a versenyzőknek, valamint egy szabadulós játékot kellett végrehajtaniuk, ami Laci szerint nagyon élménygazdag program volt a kifogástalan szervezésnek köszönhetően.

Az egyéni feladatoknál az Infotainment rendszerek ismerete mellett az értékesítésőknek számot kellett adniuk a gépkocsi átadás és személyre szabás témakörben. Izgalmas volt, hogy például fel kellett ismerniük egy adott autó esetében, hogy a megrendelésnek megfelelő felszereltségű-e a versenyző előtt álló modell, és ha nem, vajon miben különbözik az eredetitől. Végül márkaismereti teszt kitöltésére is sor került, ahol a hangsúlyt kaptak a legújabb környezetvédelmi elvárások

A korábbi évekhez képest Lászlónak meglepetés volt, hogy habár nem értékesítési vezető kategóriában indult, vezetői képességekkel kapcsolatos feladatokkal is találkozott.

Összességében Lacinak a gépjármű átadással és az Infotainment rendszerek beállításával kapcsolatos feladatok "feküdtek" a legjobban, mivel ezekben a mindennapok során már rendkívüli rutinnal rendelkezik; ebből adódóan magabiztosan, a zsűritagok elismerését is bezsebelve teljesítette a kihívásokat. Hogy mennyire szoros volt a verseny, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a megszerezhető 600 pontból az első 3 helyezett között végül mindössze 6 pont különbség volt, valamint a 3. helyen holtverseny alakult ki két versenyző között.

Végül ha egy új ŠKODA vásárlása mellett Ön is szívesen meghallgatná SZERENCSI LÁSZLÓ beszámolóját a ŠKODA CHALLENGE-en szerzett élményeiről, keresse bizalommal az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen Békéscsabán, a Szarvasi út 74. sz. alatti ŠKODA szalonunkban:

Szerencsi László

VILÁGBAJNOK ŠKODA ÉRTÉKESÍTŐ

+36 66 520 921;
+36 30 528-7853;
lszerencsi@autokoros.hu

AutoMobil Körös a weben

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!