Mostantól még SZUPEREBB a ŠKODA zászlóshajója


Az új ŠKODA SUPERB azoknak készült, akik tudják, mi az, ami igazán számít. Fontos Önnek a megújulás, és a luxus időről-időre történő újraértelmezése?

Akkor a forradalmasított SUPERB az ideális választás. Ez egy olyan autó, ami nyitott és elfogulatlan embereknek készült, akik szeretik magas minőségen élvezni az életet anélkül, hogy bárkinek bizonyítani kellene bármit. Az élet a megújult SUPERB-ben az egyensúlyról, nyugalomról, egy szóval a "lényegről" szól.

A látványosra tervezett és lenyűgözően tágas üzleti modell a tökéletes kényelmet és a legmodernebb asszisztenseket tartalmazza, páratlan praktikummal és Simply Clever megoldásokkal kiegészítve. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Ön mindennapjai problémamentesen és kényelmesen teljenek. Így egyben kap a hétköznapokra egy tökéletes megjelenésű luxusautót és a hétvégére egy tágas családi segítőtársat.

A megújult modellen a design kisebb frissítésen esett át azért, hogy az autó még figyelemfelkeltőbbé és kifejezőbbé váljon, mint valaha. A végeredmény ikonikus design lett dinamizmussal és bájjal feltöltve. Egy exkluzív autó, ami mindenre gondol. Így néz ki a luxus a SUPERB-ben.

Íme, egy kis ízelítő abból, hogy mit nyújt Önnek ez a forradalmasított ŠKODA modell:

Az elődhöz képest legszembetűnőbb különbséget az új hűtőrács design, az új könnyűfém keréktárcsák, az új LED fényszórók, új lökhárítók és kanyarkövető LED ködlámpák jelentik. A hátsó rész is a legfrissebb ŠKODA designtrendekhez igazodik, ezt bizonyítja az embléma helyetti stílusos ŠKODA felirat és króm díszítőcsík a csomagtérfedélen (Mátrix LED fényszóró választása esetén), az új hátsó lámpák (LED Mátrix fényszóró esetén dinamikus irányjelzővel), valamint igazán izgalmas újdonság a ŠKODA logó kivetítés (LED belső hangulatvilágítás választása esetén).

Ha szeretne megbizonyosodni a fentiek valóságtartalmáról, ezen a héten, Békéscsabán a Csaba Center bevásárlóközpont aulájában minden érdeklődőnek lehetősége van erre. És amennyiben a látottak elnyerik tetszését, értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy bemutassák a megújult SUPERB továbbfejlesztett tulajdonságait.

Szerencsi László

Értékesítési tanácsadó

Telefonszám: +36 66 520 921

Mobiltelefonszám: +36 30 528-7853

E-mail: lszerencsi@autokoros.hu

Tóth Gábor

Telefonszám: +36 66 529 100

E-mail: gtoth@autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


skoda