Rangos eseményeken lépett fel a Refi lánykórusa


Takácsné Szabó Edina tanárnő, kórusvezető örömmel számolt be megkeresésünkre arról, hogy egyre több helyre hívják az általa vezetett leánykórust.

A 2019/2020-s tanév mozgalmasan indult a Szegedi Kis István Református Gimnázium leánykórusának. Már szeptember első heteiben teljes gőzerővel folytak a próbák, melyen a szeptember 28-án, szombaton megrendezett ausztrál- magyar jótékonysági bálra készültek. A bálon a vendégek nagy tapssal jutalmazták a fellépőket.
Ezt követően felkérést kaptak Gyulán a Pándy Kálmán Kórház dísztermében a Hospice 25. évfordulójára rendezett 1. Országos Hospice megemlékezésre, amely szintén nagy sikerrel zajlott 2019. 10. 11-én, pénteken. Mint ismert, a hospice-szolgálat lelkileg igen megterhelő munka, az abban dolgozók igen hálásak egy kis odafigyelésért.
Ezzel párhuzamosan lehetőséget kapott a kórus a Békés városában koncertező GHYMES együttessel való fellépésre. A leánykórus végig részese volt a koncertnek és együtt énekelt az együttessel 2019. október 12-én, szombaton. A közel 80 perces előadás nagy élményt és sikert hozott a kórus részére.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!