CADDY CARGO, vele minden feladat könnyebben megy


Most minden eddiginél fontosabb, hogy a mindennapi munka során a legmegbízhatóbb, maximálisan az Ön igényeihez igazodó áruszállító járművet vezesse.

Bármilyen területen is dolgozzon, ügyfelei maradéktalan kiszolgálásában elengedhetetlen, hogy egy olyan kishaszonjárművet használjon, amivel biztosan eléri célját. Nem kell tovább keresgélnie: a megújult CADDY család dobozos teherszállító járművével, a CARGOVAL garantáltan minden gördülékenyen megy.

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is azt szeretné, ha a mindennapi munkavégzés helyszíne a lehető legkényelmesebb lenne. Ezt a vágyat most könnyedén kielégítheti, mivel a CADDY CARGO minden korábbinál nagyobb térrel rendelkezik. Nincs más hátra, mint hogy kihasználja a tágas helykínálat adta szabadságot, hiszen a hosszú CADDY CARGO MAXI tolóajtaján akár két EUR raklap is befér. És ami még könnyebbé teszi a rakodást: többek között lemezelt hátsó tolóajtók, a vezetőtértől külön is zárható raktér és a tolóajtókat és a csomagtérajtót is vezérlő elektromos szervózár szolgálja a leggördülékenyebb munkavégzést.

Az intelligens digitális kijelzők segítségével az Ön szeme előtt lehet minden információ, amire csak szüksége van. A digitális műszerfal kijelzőjét három különböző műszerfal-konfigurációból választhatja ki, amit a multifunkciós kormánykerék Wiew-gombjával tehet meg.

A sofőr munkahelyeként az egyik legfontosabb szempont, hogy a hosszú utakon is maximális kényelemben legyen része a jármű volánja mögött. Ezt a célt szolgálják a különösen ergonomikus AGR ergoComfort ülések, melyeknél a hosszirányú és a magasság beállítása mellett a gerinctámasz és az ülőfelület mélysége is külön állítható. A CADDY CARGOBA opcionálisan rendelhető előrehajtható utasülés (asztal funkció), 230 V-os csatlakozóaljzat, kartámasz a vezetőüléshez és az utasüléshez, valamint egyebek mellett LED-es belső világítás és raktérvilágítás is.

Mindezek mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gazdaságos üzemeltetés szempontjait sem: a VW új kisteherjárműve választható dízel, benzin, vagy gázüzemű meghajtással egyaránt. Minden modell részecskeszűrővel felszerelt, ennek megfelelően a Caddy Cargo fogyasztása a korábbi modellváltozatokhoz hasonlítva akár 12%-al lehet alacsonyabb.

A modern vezetői asszisztensrendszereknek hála minden utazás komfortos élménnyé válhat: a sávváltást segítő rendszer, a "Rear Cross Traffic Alert" kitolatás segítő asszisztens, a "Trailer Assist" utánfutó-asszisztens és az "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik az Ön és utasai biztonságáról.

Összefoglalva: vállalkozásában ideális társa lehet a mindennapokban az Új Caddy Cargo, ami önmagában megtestesíti a kényelmet, emellett hemzseg az intelligens megoldásokban; hogy a belső rugalmas alakíthatóságáról és tágas tereiről már ne is szóljunk...

Amennyiben a fentiekkel felkeltettük érdeklődését, keresse kollégánkat bizalommal!

 

Kovács Tibor

Értékesítési tanácsadó

Telefonszám: +36 66 529 100

Mobiltelefonszám: +36 30 604 0709

E-mail: tkovacs@autokoros.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


caddy cargo