Termékeiket sóval és füstöléssel tartósítják, szabad levegőn érlelelik, kerülve a mesterséges anyagok hozzáadását, hogy minden olyan maradhasson, mint régen! A régi hentesmesterek útját járjuk, ízvilágunk maga a tradíció!.
Prohászka Béla mesterszakács, pár hete Magyar Arany Érdemkereszttel kitűntetett gasztronómiai szakember és Kovács István, a Békési Húsmanufaktúra ügyvezetője közös oktatóvideót készített a békési sonka főzéséről.
Hétfő és vasárnap kivételével minden nap friss hús, kolbász, tepertő és tőke áru. Kóstold meg házias ízesítésű húskészítményeimet is!
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
Minden év októberében megemlékezünk Magyarország több mint 2 millió szép korújáról. Emlékeztek, a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ Jantyik utcai Idősek Klubjában is.
A Szegedi Kis István Református Általános Iskola alsó tagozatos munkaközössége szeretettel vár minden érdeklődő szülőt és leendő első osztályos tanulót, a 2017. október 14-én (szombaton) tartandó nyílt napjára.