ŠKODA Cipősdoboz akció 2016


Kereskedésünk úgy határozott, hogy csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat évek óta futó Cipősdoboz akciójához.

A ŠKODA márka szellemiségének egyik alaptétele a családközpontúság, a gondoskodás. Ezért szeretnénk közösségünket arra buzdítani, hogy aktívan tegyen velünk közösen a rászoruló családokért. A több mint ötven éves kezdeményezés célja, hogy azoknak a gyermekeknek is meglepetést okozzunk, akik valamilyen oknál fogva karácsony első napjának estéjén nem kaphatnak ajándékot. Az AutoMobil Körös Kft. büszkén áll a kezdeményezés mellé, hogy lehetőleg minél kevesebben maradjanak ebben az évben meglepetés nélkül.

Egy cipősdobozban iszonyatosan sok szeretet fér el. A legnagyobb szüksége erre a szeretetre azoknak a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek van, akik talán még egy igazi karácsonyt sem élhettek át. Nekik gyűjtünk most cipősdobozokat kereskedésünkben, olyan kis ajándékcsomagokat, amiben megbújik egy-egy kislabda, autó, plüssállat, mellette egy készlet színes ceruza, esetleg kiskönyv. Minden, amire egy gyereknek szüksége lehet a hétköznapokban.

December 18-ig várjuk kereskedésünkben 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 74. ezeket az előre összekészített és becsomagolt cipősdobozokat! Ha nem találna otthon cipősdobozt, az se akadály! Hozza be az ajándékokat kereskedésünkbe, mi pedig becsomagoljuk őket!

Az adományozók a helyszínen kapott részvételi kártyával regisztrálhatnak.

Nyeremény egy ŠKODA tesztautó használat 2016. december 23-tól 2017. január 2- ig!

Az ajándék elkészítéséhez a részletes útmutató megtalálható a Facebook oldalunkon: www.facebook.com/automobilkoros

www.adomany.skoda.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!