Megalakult a FIDESZ Munkás Tagozatának helyi szervezete.


A 16 tagú tagozat vezetője Balog Zoltán, akit sajtótájékoztatón mutatott be Erdős Norbert országgyűlési képviselő, alpolgármester és Kontur Pál, a párt Munkás Tagozatának országos elnöke és Izsó Csaba megyei tagozati elnök.

Balog Zoltán elmondta, hogy fő célja a szerveződésnek egy olyan közösség kialakítása, amely rendszeres találkozói alkalmával lehetőséget nyújt a tagoknak az eszmecserére, baráti kapcsolatok kialakítására, az egy értékrend melletti közös kiállásra, az összefogásra.

A tagozat szeretné hangját hallatni majd a munkával kapcsolatos helyi ügyekben is, közvetíteni, megoldást keresni, javasolni szeretne a Fidesz és a kormány döntéshozói felé.

Kontur Pál a tagozat országos elnöke, országgyűlési képviselő szerint a polgári kormány megalakulásával, a több mint kétharmados többség megszerzésével jött el a lehetőség az élet megfordítására, hogy újra a munkának legyen elsődleges becsülete. Kontur szerint az előző 8 év kormánya nem szolgált, hanem uralkodott és semmibe vette a vidéki emberek szavát.

Erdős Norbert országgyűlési képviselő, alpolgármester szerint a tagozat megalakulásában nem a politikai munka, hanem a közösség építése a lényeges, hogy azok az emberek, akik nem párttagok, de rokonszenvvel figyelik a pártszövetség munkáját, azok most közelebb léphettek a FIDESZ irányába.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!