Foldana pénzintézet békési iroda

Foldana pénzintézet békési iroda

#97974
Partner: 2020 Február 21.
Cím: Békés, Rákóczi u. 3.
Telefonszám: 36-1-786-04-02

http://www.foldana.hu/penzugyi/

Fő célcsoportunknak tekintjük a mezőgazdasági őstermelőket, a legkisebbeket is. A földalapú támogatások azonnali megelőlegezését végezzük, ami azt jelenti, hogy a hivatalos támogatási kérelem benyújtása után öt munkanapon belül folyósítjuk a támogatási összeget, szemben a többi bankkal, ahol ez a folyamat jellemzően sokkal hosszadalmasabb. A fedezet a követelés maga.

 A mi specialitásunk, hogy bármilyen kisösszegű földalapú támogatásnál rendelkezésre állunk ezzel a típusú előfinanszírozással, mi célcsoportunknak tekintjük tehát a kis- és közepes gazdálkodókat is. 

Békésen a Rákóczi utca 3. szám alatt hétköznapokon 9:00-17:30 óra között várják ügyintézőink az ügyfelek jelentkezését, illetve telefonon a +36-1-786-04-02 és +3670-636-2805 számokon, e-mailen pedig a bekes@foldana.hu elérhetőségen.

A tájékoztatás nem teljes körű. A fentebb részletezett gyorskölcsön THM mértéke hitelbírálat függyvényében 9,8-18,8% között változhat. Termékek és szolgáltatások részletes feltételeit az aktuális kamatokat és díjakat a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó tájékoztatók tartalmazzák. Jelen ismertető kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja így nem minősül a Foldana Pénzügyi Zrt. részéről nyilvános ajánlattételnek vagy ajánlattételi felhívásnak. A Foldana Pénzügyi Zrt. a hitelbírálat jogát valamint a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Kérjük a változásokat kisérje figyelemmel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük tájékozódjon személyesen ügyfélszolgálatunkon és a www.foldana.hu honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, azok mellékleteiből és a vonatkozó hirdetményekből.